Winter Solstice - Stonehenge

I am so sorry about not posting lately, I have had a lot of Uni work to think about, as well as a blog I had to keep for an assignment. You can find it here: http://maphotoolufsen.tumblr.com

This year was I so lucky to get to go to Stonehenge during Winter Solstice with my boyfriend Jacob. I have never been to Stonehenge before, and it was quite the experience to get to go so close to the stones and actually touch them(!) The stones was not the only thing that was interesting during this trip, all the different "characters" that was there were very interesting. So I decided to photograph them a bit. 

-

Jeg beklager for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, jeg har hatt veldig mye å gjøre til skolen i tillegg til å holde en annen blogg oppe å gå for en oppgave. Du kan finne bloggen her: http://maphotoolufsen.tumblr.com (bare på engelsk)

I år var jeg så heldig at jeg fikk dra til Stonehenge under Winter Solstice med kjæresten min Jacob. Jeg har aldri vært dær før, så det var en veldig fin opplevelse å få gå så nært steinene i tillegg til å få ta på dem(!) Steinene var ikke det eneste som var interesant på denne turen, men alle "figurene" som var dær var veldig interesante. Så jeg bestemte meg for å fotografere dem litt.