Why I have not been blogging/Hvorfor jeg ikke har blogget

Ok, I have not been as productive as I wished lately, and this is the reason why I have not been blogging. After my master degree was done, I had a couple of weeks where I did no photography at all. I was tired of it, but I think I have started to get over this now, and the inspiration is starting to come back. This means that I might be starting some different projects very soon! When I do, I will keep you updated on what's going on. 

At this moment I am working putting up my graduate exhibition at the University of Hertfordshire. The opening day is tomorrow so hopefully I will get everything done today. I will post some pictures from this tonight or tomorrow after the opening. 

I am adding a picture from the series I am exhibiting. 

Ok, jeg har ikke vært så produktiv som jeg skulle ønske i det siste, dette er grunnen til at jeg ikke har blogget noe serlig. Da jeg var ferdig med mastered hadde jeg ett par uker hvor jeg gjorde absolutt ingenting. Jeg var litt lei av foto, men jeg har begynt å komme over dette nå. Inspirasjonen har begynt å komme tilbake, så jeg kommer kanskje til å starte noen nye prosjekter snart! Når dette skjer så vil jeg holde dere oppdatert på hva som skjer. 

Akkurat nå arbeider jeg med å henge opp bilder til graduate utstillingen på University of Hertfordshire. Åpningen er imorgen så jeg håper at jeg får alt gjort idag som må gjøres før det. Jeg vil blogge noen bilder fra dette enten i kveld eller imorgen etter åpningen. 

Her er ett bilde fra utstillingen.