Introduksjon

Da har jeg bestemt meg for å prøve meg her på blogspot for å pormotere meg selv som fotograf.

Jeg er 20år og startet min interesse for fotografi da jeg konfirmerte meg, da jeg fikk et digitalkamera hos foreldrene mine. Etter ungdomskolen gikk jeg Medier og kommunikasjon på Hadsel videregående skole studiested Stokmarknes. Her vokste interessen min for fotografi og jeg fant ut at det var dette jeg har lyst til å fortsette med profesjonelt. Da jeg gikk ut av videregående i 2011, dro jeg fra vakre nordnorge og sørover til Trondheim hvor jeg nå går på Norges Kreative Fagskole og studerer fotografi.

Jeg er nå bare en uke fra å være ferdig med første skoleår her i Trondheim. Rart hvor fort tiden flyr når man har det gøy. Her i Trondheim har jeg fått utviklet både teknikk og kreativitet, jeg har noen flotte lærere og Trondheim generelt er en fantastisk by å studere i med mange pene motiver å fotogarfere.

Som dere sikkert har sett til nå, er at jeg ikke er spesiellt flink til å skrive, og rettskrivning er min verste fiende. Men læreren min her i Trondheim har sagt til meg: "Enhver fotograf har et snev av dysleksi"

Jeg skal prøve å få blogget så ofte jeg kan/når jeg har noe om fotografi eller rett og slett fortelle om min inspirasjon. Jeg skal ivertfall få lagt ut bildene mine som jeg har tatt så langt, og legge ut nye hver gang vi har levert inn oppgaver som jeg er forøyd med på NKF.

Håper du kanskje liker arbeidet mitt som jeg skal legge ut her og kom gjerne med tilbakemellinger til meg.

- Sandra O

PS: Her er et bilde av meg