Mappelevering

Idag begynte vår eksamen for foto 1 på NKF Trondheim. Vi har ikke en vanlig eksamen hvor vi må skrive eller svare på spørsmål. Vår er ganske mye enklere. Vi skal levere en mappe med nesten alt arbeidet vi har gjort så langt det siste semerseret, det er en del arbeid å samle alt, og glemmer du å levere noe så får du F. Så enkelt er det. Det er altså veldig viktig å lese gjennom å se om du har glemt noe før vi leverer. Men vi har 3 dager på oss før vi skal levere, fredag 8.juni skal alt være klappet og klart til levering, og leverer du for sent, får du F. Ikke en dag du vil forsove deg på.

Jeg har altså ikke gjort så veldig mye annet idag bortsett fra å holde på med mappen. Jeg tok meg en vellfortjent pause midt på dagen for å spille litt sims, men elles har jeg ikke gjort annet enn å spise og tenke på mappen. Stress. Men jeg skal nok komme imål! Jeg gir ikke opp så lett.

- Sandra O