Sommerferie

Da var dagen "endelig" kommet! Jeg skrev endelig med "" fordi jeg har egentlig ikke så veldig lyst på ferie. Kunne godt tenkt meg å fortsette hele sommeren å ta bilder å være sammen med klassen min. Men jeg kjenner at det skal bli litt godt å slippe å tenke på tidsfrister! For det er noe som virkelig kan slite ut en stakkars student.

Vi leverte mappen idag tidlig, men det kjennes at jeg var sosial i går kveld med noen fra reklameklassen på NKF og Julia i klassen. Det var kjempekoselig å sitte å grille og bare kose seg i solen i Lademoen parken. Det eneste minuset var at klokken tippet 04.00 før hodet traff sengen. Dette kjentes veldig godt når jeg skulle stå opp 08.30 dagen etter. Men jeg kom meg opp å på skolen. Fikk levert mappen og alt! Får vist karakteren om rundt en uke, får bare håpe og krysse fingrene for at jeg har husket alt som skulle leverer og at jeg får en god karakter. Dette er første gangen vi får karakter på NKF, noe som gjør det ekstra spennende.

Men det er ikke alt som har skjedd idag. Har vært å fotografert for den lokale avisen oppe i nord-norge Sortlandsavisa idag. Har en venninne som jobber litt for dem, som hadde fått i oppdrag å lage en sak om vesterålinger i Trondheim. Vi tok noen gruppebilder fremfor Nidarosdomen med bare vesterålinger! Artig :)

Her er en snikpeak:

Har faktisk skjedd ganske mye idag, for jeg har vært på Fotofagskolens sin avsluttende utstilling idag. Ville se hvordan de har det og hvordan bilder de tar. Var veldig mye bra! 
Her er hjemmesiden deres: http://www.fotofagskolen.no/nb-NO
Artig at Vidar som jeg gikk på media sammen med har kommet inn dær til høsten! Gleder meg til han endelig flytter til vakre Trondheim! Dere kan ta å sjekke bloggen hans her: http://www.menigpedersen.com/

Vil bare avslutte med et bilde som viser min følelse for å endelig ha fått sommerferie 
(Ja jeg hoppet høyest av alle) ;) 

Kommer foresten til å ha noen egne sommerprosjekt, så dere vil nok høre fra meg i løpet av sommeren også :)

- Sandra O