Tema 6

Til tema 6 hadde vi et samarbeid med Nidar sjokoladefabrikk her i Trondheim. Vi skulle få velge ett av produktene deres og lage en plakat for dem. Dette skulle naturligvis ikke brukes, så det var et liksom oppdrag for dem. Det var kjempe gøy å få gå rundt på fabrikkutsalget til Nidar å bare velge å vrake i godteri for å ha til fotograferingen. Jeg ville enten ha Bamsemums eller Troika, og valget falgt senere på Troika fordi jeg ikke kom på noen god ide til Bamsemums.
Her er da resultatet til oppgaven


Vi skulle til denne oppgaven ta et hovedbilde med modell i tillegg til produktbilde. Jeg valgte å bygge mitt eget lille studio for å fotografere produktet, men tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om akurat dette litt senere. 

Kom gjerne med tilbakemellinger på både bloggen og bildene. 

- Sandra O