Tema 8

Til tema 8 skulle vi lage dokumentar, både i film og i bildeversjon. Filmen måtte vare mellom 3 og 5min, og bildedokumentaren skulle bestå av 6 bilder.
Til dette temaet valgte jeg å dra hjem til vakre Vesterålen å filme og ta bilder. Jeg snakket med naboen min som er fisker om det var mulighet for at jeg kunne være med på havet en dag for å filme og ta bilder. Dette var selvfølgelig ikke noe problem. Så jeg satte meg på toget og reiste nordover.

Turen på havet var fantastisk! Vi dro ut 06.30 og kom tilbake i 15.00 tiden. På denne tiden hadde vi trekt tre garn, men desverre ikke hatt veldig med fiskelykke. Men vi fikk da en kveite på ca 30kg, et par torsker, alt for mange krabber og litt annet rart som kommer opp med garnet.

Filmen har jeg desverre ikke fått lastet opp på internett enda, men bildene skal dere få se.
Det er faktisk med 6/6 bilder her!- Sandra O