Canon EOS 1D mark II + kosesau

Da har jeg gått til innkjøp av et Canon EOS 1D mark II. Dette var et lite spontankjøp, men jeg er glad jeg gjorde det. Det er mye raskere enn mitt gamle 500D, noe som gjør det utmerket til å bruke på hundefotograferingene mine ute. Noe som jeg skal prøve om en ukes tid.
Men så langt har jeg fått prøve ut min nye 1D ett par ganger, og tenkte jeg skulle skrive litt om den ene turen her.
Jeg og kjæresten min bestemte oss igår natt for å kjøre en liten tur bare for å fotografere. Jeg ville prøve ut 1D'en min, og Lars ville prøve sin nye Leica M8. Det eneste problemet igår natt, var at det var overraskende mørkt ute, og siden vi bare hadde ett stativ med oss, ble det høy ISO på meg. Noe mitt 1D ikke klarte å håndtere, så bildene dere får se har en del støy i seg. Skjermen på kameraet er ikke den beste, den er ganske liten og har dårlig oppløsning. Men ellers syntes jeg at kameraet funker supert! Det er bare en vanesak!

På turen møtte vi noen veldig kosete og fotogene sauer! Så dere kan jo gjette hva motivet mitt ble. Objektivet jeg brukte denne gangen er et 16-35mm, f/2.8 L II som jeg virkelig elsker og om ikke lenge er mitt!

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mitt nye kamera! Her er da meg tatt med Leica M8 av Lars. 
- Sandra