Et hundeliv

Da jeg begynte å fotografere til Tema 9 og bildeserien min "Throw me a bone" gjorde jeg en avtale med alle hundeeierne at de skulle få minst ett bilde av hunden jeg fotograferte. Dette har tatt veldig lang tid for meg, men nå som jeg sitter nattevakt har jeg utnyttet dødtiden jeg har der til å redigere å sende bilder.
Jeg tenkte at jeg skulle legge ut bilder av noen av dem, så her kan dere se.Jeg vil fra og med i dag starte med å fotografere hunder ute i friluft, et lite prosjekt jeg har planlagt en liten stund. De første hundene blir nok cocker spanielne til søsteren min, hun har 3 flotte tisper som hun bruker til utstilling. Og de elsker virkelig å leke seg ute i gresset. 
En oppdatering på dette kommer så snart jeg har fått tatt de første bildene, som forhåpentlig vis blir om ikke lenge. 

- Sandra