Fløtt heim

Hei igjen! Ja jeg er litt på etterskudd når det kommer til å poste nye blogginnlegg, men det er nå bare slik jeg er, litt treg.

Da er bildene jeg snakket om i forige innlegg kommet på trykk og i en digital versjon i Fløtt heim magasinet! Tenkte jeg skulle linke til dere her slik at dere kunne få se det ferdige resultatet også. Det er ikke jeg som har tatt alle bildene dere ser i den artikelen, men også hun som skrev saken Linn Ellinor Olsen. Jeg står for gruppebildene mens hun har tatt resten.

Saken er fra side 60-63, og dere må gjerne se gjennom hele magasinet, det er et flott tiltak av Sortlandsavisa!

http://www.ifil.no/pay/fh_2012/index.php#/60/

Tenkte jeg bare skulle poste et lite bilde jeg tok en natt her i Svolvær. (Ja det er tatt med iPhone, hadde ikke kameraet med meg på jobb, skal begynne med det nå. Lover)


Jeg skal også snart, faktisk i neste uke begynne med å fotografere hunder her nord. Jeg ser for meg bilder ute hvor de kan være fri, leke å løpe så mye de vil. Gleder meg til å sette igang. Jeg kommer til å poste en oppdatering når det har startet, så får dere sikkert se en liten sneakpeak! 

- Sandra

PS: Har glemt å si det, men jeg sto på eksamen og fikk B!