Første utefotografering

Da har jeg endelig fullført min første utefotografering med hund. Det ble som planlagt med min søsters 3 cocker spaniel og en cocker spaniel til en venninne. Tilsammen altså fire, hypre cockere! Eller en eller to var mer opptatt av å grave hull enn å posere for kamera, men jeg fikk da noen bilder av dem uansett.
Jeg fikk som jeg trodde noen problemer, jeg klarte ikke å fokusere raskt nok, men dette tror jeg må være fordi jeg ikke har et veldig raskt kamera og jeg brukte ikke det beste objektivet. Til neste fotografering skal jeg oppgradere begge delene så vi får se om det blir litt flere bilder i fokus. Jeg brukte også ikke rask nok lukker på alle bildene, det er overraskende vanskelig å finne rett eksponering i sollys pga. sterke skygger.

Men her får dere se resultatet av min første hundefotografering ute.

 Nera

Kita og Shanti

 Kita

Loke 

Kita og Loke 

Shanti 

Loke 

Kita

Shanti

Loke

Jeg kommer nå en av ukene jeg har fri fra jobb til å se om det er noen andre hundeeiere i Strønstad området som vil få hunden/hundene sine fotografert ute. Da vil jeg prøve noen nye teknikker, men jeg innser nå at jeg virkelig har lyst på en ringblits! Det hjelper veldig på å få litt lys inn i øynene på dyrene, spesiellt hvis de har hodet i skyggen. Meeeen det får bli til en annengang :) 

- Sandra